Academia Bărbatului Superior

academia
Descriere:

Academia Bărbatului Superior, s-a constituit în jurul unui grup de bărbaţi însufleţiţi de o puternică şi constantă aspiraţie de a fi exemplari ! Pe parcursul activităţilor pe care le desfăşuram în cadrul Academiei Bărbatului Superior expunem pentru toţi, care anume sunt ideile forţă pe care fiecare bărbat care aspiră la o condiţie superioară trebuie să le înţeleagă aşa cum se cuvine, şi mai mult decât atât, trebuie să le pună neîncetat în aplicare.
Academia Bărbatului Superior se dezvoltă ţinând cont de principiile „educaţiei permanente” (LifeLongLearning) care oferă posibilitatea realizării unei educaţii profund individualizate pe „trasee proprii” de pregătire, dezvoltare personală şi formare care sunt definite şi alese nu în raport cu un nivel de cunoştinţe predeterminat, ci mai ales în raport cu ritmul, necesităţile, aspiraţiile proprii fiecărui individ.
Întregul sistem al Academiei Bărbatului Superior este orientat către o profundă înțelegere a naturii umane în general şi a naturii masculine în particular, recunoscând astfel atât posibilitățile vaste, cât și responsabilitățile bărbatului ca ființă spirituală. Informaţiile şi învăţăturile sunt puse la dispoziția cursanților sub forma unor cursuri săptămânale, seminarii, conferinţe, tabere de dezvoltare personală atât teoretice cât și practice, predate de traineri, profesori sau instructori experimentați care prezintă învățăturile antice despre bărbăţie şi energia masculină într-o manieră modernă, adaptată mentalității occidentale.

Parteneri:
Promotorul este Asociaţia MAHAVIRA ANANDA, profesori, traineri, speakeri, cercetători.

Scop:
Să creeze prima Academie a Bărbatului Superior din România şi Europa, să elaboreze curricule complementare privind studiul masculinităţii îmbinând învăţăturile disciplinelor spirituale tradiţionale cu noile descoperiri din domeniul medicinei, psihologiei, biologiei, fizicii cuantice şi a neuro-stiintelor. Să contribuie la cunoaşterea naturii masculine şi să ajute cât mai mulţi bărbaţi să-şi conştientizeze şi să-şi dinamizeze calităţile interioare şi se cunoască pe sine.

Beneficiari:
Cursanţi, bărbaţi, studenţi motivaţi să-şi cunoască şi să-şi dezvolte natura şi calităţile masculine.

Rezultate:
• 1 program de educaţie continuă a adulţilor de dezvoltare personală şi spirituală este constituit în jurul celui mai avansat grup grup de dinamizare masculină din România
• 1 contract de închiriere realizat care oferă primul spaţiu fizic de desfăşurare a Academiei Bărbaţilor Superiori este semnat
• peste 70 de traineri activi în România şi pe mapamond
• cursuri desfăşurate în România în peste 50 de localităţi
• cursuri desfăşurate în peste 15 state ale lumii
• minim 2 şcoli de vară sau tabere de dezvoltare personală şi spirituală sunt desfăşurate anual
• 8 cărţi sau cursuri au fost editate şi tipărite în cadrul Academiei Bărbatului Superior
• 10 ani de activitate
• peste 1200 participanţi la cursuri în ţară şi în străinătate prezenţi până acum