Redirecționează 3,5% în 4 pași simpli

Campania “3,5% efort, 100% Omenie!”  are ca scop să colecteze procentul de 3,5% din impozitul pe venit. Impozit provenit din salarii și pensii aferente anului 2022. Vom folosi acești bani pentru proiectele sociale, culturale, de sănătate, de voluntariat și de educație ale asociației.

Pe tine ca și contribuAbil NU te costă nimic! 100% din impozitul pe salarii poate fi direcționat astfel. 3,5% către organizații neguvernamentale și 98% către bugetul de stat. Dacă NU direcționezi acesți 3,5% către asociațiii sau fundații ei vor merge către bugetul de stat în proporție de 100%.

 

Dacă ai hotărât că 3,5% îi vei redirecționa către asociația noastră. Atunci urmează cei 4 pași simpli:

  1. Dacă în 2022 ai avut venituri din salarii și asimilate salariilor (activități independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii), sau din pensii descarcă formularul 230 editabilsau printabil.
  2. Salvează formularul editabil și deschide-l cu word-ul. Fișierul doc este un ”formular activ” care îți permite să completezi câmpurile cu datele tale. Ca să poți face asta, trebuie să ai instalată pe computer o variantă de word. Sau printează documentul pdf și completează-l.
  3. Te rugam completează formularul cu datele tale personale și bifează categoria de venit corectă (salariu sau pensie). Capitolul III e precompletat cu datele Asociației Mahavira Ananda, organizația neguvernamentală. Dacă ai nevoie de ajutor pentru completarea datelor financiare. Cere suportul contabilului tău, funcționarilor ANAF sau poți să ne scrii un email pe adresa office@mahavira-ananda.ro.
  4. Te rugăm trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții până la 15 martie 2019. Urmând una din cele trei modalități de mai jos:
  • Depunere personală la ghișeu
  • Trimitere prin poștă cu scrisoare recomandată, cu confirmare de primire.
  • Transmiterea on-line prin intermediul Spațiului Privat Virtual.


Noi redirecționăm cei 3,5% în programele sociale, culturale, de sănătate, de voluntariat și de dezvoltare personală ale asociației! Și, spre deosebire de autorități, noi ne vom asigura că fiecare leu este cheltuit cu folos.

Trimite, te rugăm, acest link prietenilor și colegilor tăi pentru susținerea programelor asociației noastre împreună cu toate mulțumirile noastre!

Vă mulțumim frumos!

Puteți găsi adresele ANF teritoriale făcând click pe cuvantul adresele.